FOCI

Véget ért a téli álom, újra pattog a labda. Igaz, ez még csak szük körben érezhetö és csak rövid ideig. A felkészülés jelentös részét kemény munka tölti ki.

A megye II. osztályú bajnokság tavaszi folytatására készülö csapatunk január második felében heti 3 edzéssel kezdte meg a munkát. Sok - sok futás, erösítés szerepel a programban. A foglalkozások látogatottsága megfelelö, kevés a sérült, igazolatlanul hiányzó focista. Mindannyian tudják, hogy az elvégzett kemény munka hozhat csak sikert számukra. Február elejétöl folyamatosan elökészületi mérközések színesítik a programot. Minden hétvégére jut egy vagy két ellenfél. Ezek helyéröl és idejéröl plakátokon tájékoztatják az érdeklödöket. Ezek a találkozók adhatnak alkalmat a csapat kialakítására, az új játékosok beépülésére.

A csapat összetétele annyiban változott, hogy négy új játékos érkezett. Egy igazi új játékos, Fodor József kapus Örkényböl, és három olyan, akinek már van táborfalvi múltja. Revák Sándor és Ulicska Péter (Zerge) rövid ladánybenei kitérö után tértek vissza, míg Gödény Zoltán évek óta Örkényben játszott. Távozó játékosként csak Kiss István kapust említhetjük, akinek nem sikerült igazán bizonyítania. Az új fiúkkal kiegészülve kialakult egy olyan keret, amelyben egészséges rivalizálás folyhat a csapatba kerülésért, s ennek remélhetöen az eredményekben is meg kell mutatkoznia. A csapattal szemben az elvárás a biztos bentmaradás kiharcolása, az elkövetkezö évekre egy ütöképes gárda alapjainak lerakása. Az edzéseket továbbra is Teil Ervin vezeti, ö irányítja tavasszal a csapatot. A játékosok zöme fiatal, az átlagéletkor 25 év. Ezek a fiúk még évekig szerezhetnek sok örömet szurkolóiknak.

Az elsö csapat játékoskerete:
Kapusok:
Gecser János
Fodor József

Mezönyjátékosok:
Buda Gábor
Daragó János
Demeter Róbert
Gombár Ferenc
Gödény Zoltán
Kanyík Tamás
Keserü Imre
Kovács Péter
Kovács Tamás
Kozma Zoltán
Markó Ferenc
Nagy László
Revák Sándor
Turcsán Imre
Ulicska Péter
Zvat Zoltán



Kérjük kedves Szurkolóinkat, hogy sportszerü buzdításukkal segítsék a fiúkat jobb eredmények elérésében. Segítsenek abban, hogy a sportszerüségi versenyben elkerüljünk az utolsó helyröl, megváltozzon a csapatról és a szurkolókról kialakult negatív kép. Ezt csak kitartó, közös munkával érhetjük el, hiszen az elöítéleteket nagyon nehéz megváltoztani !

Tavaszi menetrend

16. forduló: 1998. március 15. 14.30 Táborfalva - Kakucs KSE
17. forduló: március 21. 15.00 Vácszentlászló - Táborfalva
18. forduló: március 29. 15.00 Táborfalva - Tápiógyörgye
19. forduló: április 5. 16.30 Maglód - Táborfalva
20. forduló: április 12. 16.30 Táborfalva - Tököl
21. forduló: április 19. 17.00 Makád - Táborfalva
22. forduló: április 26. 17.00 Táborfalva - Isaszeg
23. forduló: május 3. 17.00 Sülysáp - Táborfalva
24. forduló: május 10. 17.00 Táborfalva - Szentmártonkáta
25. forduló: május 17. 17.00 Hernád - Táborfalva
26. forduló: május 24. 17.00 Táborfalva - Pilis
27. forduló: május 31. 17.00 Táborfalva - Újhartyán
28. forduló: június 7. 17.00 Dabas SE - Táborfalva
29. forduló: június 14. 17.00 Táborfalva - Albertirsa
30. forduló: június 21. 17.00 Péteri - Táborfalva

Az ifjúsági mérközések 2 órával a megadott idöpontok elött kezdödnek. Részletes sorsolást az elsö hazai bajnoki mérközés elött lehet beszerezni.

Tóth Bertalan